ACHTERGROND

Voor de trajecten van Breathe & Connect baseren we ons op de wetenschap dat je ruimte in je lichaam én denken nodig hebt om dingen te kunnen verwezenlijken.

Maar al te vaak blijven we, meestal zonder het te weten, binnen een bepaalde comfortzone. Wanneer we lopen (of andere sporten beoefenen), maar ook in onze job of andere doelen in het leven.

Bij Breathe & Connect ontdekten we, elk op onze eigen manier, dat wanneer je uit die comfortzone stapt en voorbij je grenzen gaat, je vaak tot veel meer in staat bent dan je, soms al lang, denkt.  Fysiek, maar ook mentaal.

Wanneer je ervaart dat je grenzen verder liggen dan je altijd dacht, krijg je een mentaal voordeel. Je krijgt zelfvertrouwen en daardoor kan je er volop voor gaan.

Bij Breathe & Connect leren we je om je energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dat geeft je een enorm prettig gevoel waardoor het sporten een pak aangenamer zal worden. Een juiste looptechniek, een efficiënte ademhaling, de bijhorende stretchoefeningen en meditatie zijn onze tools die we op jouw maat aanreiken.