in+recognition+of+your+outstanding+contribution+of+time,+dedication,+and+expertise+to+the+2018+World+y+need+most.

Wanneer onze emoties ontwricht zijn, de overhand nemen of tegendraads staan op wat ons verstand ons verteld, geraken we uit balans. Onze concentratie verminderd, vaak reageren we of te opgewekt, of te neergeslagen in onze communicatie. Soms geraken we niet meer uit deze neerwaartse spiraal. Breathe & Connect helpt je graag.

Balanceren is niet teveel bewegen , maar ook niet compleet stilstaan. Denk eens aan het circus, met de clown op zijn éénwieler. Het lijkt of hij midden in de piste, helemaal stilstaat. Iedereen is verwonderd. In werkelijkheid doet hij of hij stil staat in de arena. Telkens rijdt de clown een kleine cm naar voor en ééntje naar achter. Ons oog en brein bedriegt ons. De clown staat niet echt stil. Zijn evenwicht wordt gecreëerd door onevenwicht.

Zo ook , in ons dagelijks leven. Complete stilstand leid tot verstarring, tot niets meer doen en de moed verliezen om in actie over te gaan. We zijn moe en worden enkel meer moe bij de gedachte alleen al van iets te ondernemen. Blijven bewegen, brengt ons ook in de knoop. We gaan in overdrive, verliezen focus en gaan door tot we eigenlijk niet meer weten wat het doel juist was van ons harde werk. Weer zijn we moe, oververmoeid en soms breken we.

Evenwicht, zowel fysiek als mentaal staan graag op 1 lijn. Harmonie tussen hart en verstand maakt ons gelukkig, vreedzaam. De zin in leven, werken en tot actie over te gaan, is geen moeite. Het leven loopt en wij (be)leven met plezier.

Heb je soms moeite om harmonie te vinden? Het evenwicht kwijt tussen werk en privé. Breathe & Connect neemt je graag mee op Belevingsreis naar Noorwegen. In 2020 krijg je niet enkel de reis in dit traject, maar we zorgen voor een ontspannen dag voor de reis. Hier leer je hoe je jouw lichaam beter onder controle krijgt, met als grootste gevolg minder stress, hartkloppingen en/of angst. Na de reis komen we graag nog een keertje samen. Hoe heb je de reis ervaren, wat neem je nog mee nu de reis achter je ligt. En vooral, wat heb jij nog nodig, om deze gevoelens verder mee te nemen in het dagelijks leven. Nazorg vinden we al even belangrijk.

ZIen we jou in Noorwegen?

Voor meer info of een trip op maat van je bedrijf, graag een mailtje naar info@breatheandconnect.be

Delen:

Facebook
LinkedIn

Gerelateerde Berichten

Nieuwe site

Een nieuwe site een nieuw begin, we hebben geprobeerd alles duidelijk te maken en vooral het toevoegen van een Webshop leek ons wenselijk. Wens je een uitstap met je bedrijf of ben je een gepassioneerd sporter we staan klaar voor jou. Kijk ook zeker naar ons meest uitdagend traject “through the valley”. Ook voor brandweerkorpsen

Read More »
Breath & Move

Sporten is gezond

Meditatie, voor velen klinkt het zweverig. Een mooi en vooral gezond lichaam, dàt willen we allemaal, dus trekken we naar de sportschool, gaan we gezonder eten oa biologisch, vegan, superfoods. We vergeten nog iets. Ons brein ! Ook onze hersenen willen sporten. Dit kan met meditatie. Uiteindelijk is meditatie niet onze gedachten laten stopzetten en

Read More »
Login
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0