Bestelling & Verzending

Bestelling Webshop

Standaard worden alle bestellingen binnen de 7 werkdagen verzonden. Bij producten die niet voorradig zijn,  wordt er door Breathe & Connect met u contact opgenomen.

Levering

Wij leveren in België, Nederland en Luxemburg.

Leveringskosten

Leveringskosten zijn inbegrepen in de totaalprijs voor verzendingen naar België, Nederland en Luxemburg.

Klachten – gebreken – schade: 

De koper moet de goederen bij levering inspecteren en de zichtbare gebreken vermelden op de leveringsbon of het vervoersdocument. Bij gebrek aan inspectie worden wij van alle aansprakelijkheid met betrekking tot zichtbare gebreken ontheven. Bovendien moeten alle klachten uiterlijk binnen 8 dagen na de levering schriftelijk ingediend worden.

Elk gebruik van een levering, zelfs gedeeltelijk, sluit de aanvaarding in van de gehele partij.

Bij klachten over schade dient steeds het aankoopbewijs bijgevoegd te worden. Het gekochte product dient steeds in dezelfde staat te worden opgestuurd.

Zowel bij zichtbare als bij verborgen gebreken zijn wij slechts gehouden tot het vervangen van de door ons geleverde koopwaar, onder voorbehouden van garantievoorwaarden de koper zal nooit aanspraak kunnen maken op een verdergaande vergoeding dan die welke wij op onze beurt van onze leverancier of verzekeraar ontvangen bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor gevolgschade noch voor de kosten van transport van de vervanging.

Indien de klant ten onrechte weigert de vervangende goederen te ontvangen, zullen alle kosten die hieruit voortvloeien aan de klant in rekening gebracht worden.

Ruilen van goederen:

Gekochte standaard goederen kunnen enkel geruild worden op voorwaarde van het voorleggen van de verkoopfactuur, dat de goederen niet gedragen noch gewassen zijn en wanneer de verpakking nog volledig intact is.

Login
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0