Breathe & Travel

Unlock your potential!

2 trajecten

Noorwegen

Ardennen

1. Noorwegen

Stilstaan, even herladen, weg van de hectiek. Jezelf en je team adem gunnen, focus verleggen, nieuwe omkaderingen opzoeken door andere grenzen te verkennen en zelfs te verleggen. Comfortzones uitbreken, jezelf en je team ontdekken en ruimte creëren vanuit de eigen kracht voor innovatie.

Breathe & Travel Noorwegen reizen 2022

Noorwegen: 'Through the valley traject'

Data: 23/05/2022 - 28/05/2022
We nemen je in dit traject, letterlijk en figuurlijk mee, door jouw pure en woeste natuur. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om met ons jouw tocht aan te gaan en daarbij je eigen bagage te dragen.

Noorwegen: 'Back to Basics'

Data: 30/05/2022 - 04/06/2022
Bouwen aan jouw zelfvertrouwen en veerkracht in een natuurlijke onherbergzame omgeving is het doel van deze reis.

Geïnteresseerd in de infobrochure?

Laat hieronder je gegevens achter en download onze brochure

2. Ardennen

Met ons ‘verbindend traject met jezelf ‘ willen we grenzen verleggen voor jezelf en je team. Het zal niet altijd makkelijk zijn bij ons maar juist daar ligt het potentieel om jullie te laten groeien. We zorgen voor uitdagingen zoals speleologie, afdalen op touw en via ferrata, Voor sommigen zal het makkelijk zijn voor anderen dan weer niet maar dat is het doel: “samen” werken!

1 dag

Op maat te maken

Back to basics

Door bewust te bewegen leren we je onderneming met stress om te gaan want bewegen is in zekere zin jouw lichaam onder druk zetten om sterker te worden. Uit meerdere studies blijkt dat bewegen wel degelijk een positieve invloed heeft op jouw organisatie.

B&C heeft één sterke pijler en dat is “ademen” een krachtige tool om zowel rust te brengen maar ook het vurig potentieel in elk radertje van jouw organisatie te unlocken!!

Lets connect in Dinant!

Geïnteresseerd in de infobrochure?

Laat hieronder je gegevens achter en download onze brochure
Login
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0