'“ Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen “

- - Keniaanse gezegde - -

 
 

48HoursUnPlug

You are a CEO or company owner and working hard. Very hard. It's not always easy. It is often lonely, demanding and sleep is often compromised. But you are passionate about it and wish to continue for a while. That's why we created 48HoursUnplug.


Bert Janssens Photography

Hij maakte geweldige foto's zelfs toen het even niet makkelijk was tijdens ons ardennen traject, de beste kwaliteiten om prachtige foto's te bekomen!! 

Content over een bedrijf is vaak onderschat, 90% van de bezoekers worden beinvloed door wat ze zien. Net zoals de etalage van een winkel is je website jou uithangsbord. You only have one time to make a first impression. Zet jou bedrijf in de kijker. Door een bedrijfsreportage te plannen kan je jou troeven uitspelen tegenover je concurrenten en je sterker op het internet plaatsen. Sterke beelden geven een inzicht van de kwaliteit van jou bedrijf. 


Footrooms Running Academy

Bewegen en hardlopen

Hardlopen is de meeste eenvoudige vorm van voortbewegen en sporten. Door onze levensstijl vergeten wij dit vermogen. Het doel van de Academy is om dit natuurlijk gevoel van bewegen terug te ontdekken.

 

dridderd natuurcoach

Hoi, welkom mooi mens !

We zetten je intentie ( leervraag) uit in de natuur en gaan samen op pad. Tijdens deze wandeling staan we af en toe stil bij wat jij belangrijk vind. Het samen wandelen schept een band, door in de natuur te zijn ontdek je weer de band met je eigen natuur. Ik geloof dan ook dat connecties met jezelf en de natuur je weer kan verder helpen. Het schept ook meer ruimte en rust door in een andere omgeving te babbelen en je hoeft geen oogcontact te maken, wat praten over iets moeilijkere kwesties soms makkelijker maakt. Je mag jezelf vrij voelen.

 
daretodream.png

We inspire and empower girls from disadvantaged communities throughout Africa to realize that
“If you can dream it, you can do it!”

Breathe & Connect donneert €1000 voor elke Noorwegen reis.

www.daretodreamproject.org