Contacteers ons

Dirk Van Spitaels

Instructor

Dirk Van Spitaels

Dirk is de drijvende kracht achter Breathe & Connect. En eigenlijk kracht tout court. Wanneer Dirk ergens voor gaat dan bereikt hij zijn doel. Niet omdat hij Superman is. Wel omdat hij perfect weet hoe hij zijn energie moet doseren. En dat een juiste mindset, een goede looptechniek, een gezond lijf en een efficiënte ademhaling hem overal kunnen brengen waar hij maar wil. Adventure Racen en Ultra Lopen gespreid over meerdere dagen en met afstanden van 250km tot 500km? Yes, he can. Bovendien is hij ook nog eens een charismatisch en inspirerend man. Geïntrigeerd? Terecht. En het goeie nieuws? Dirk geeft met plezier al zijn geheimen prijs.

Pieter Libot

Instructor

Pieter Libot

Pieter is een veelzijdig en gepassioneerd sporter. Genieten van de natuur en avonturen beleven kreeg hij van jongs af aan mee.  Hij studeerde af in 2008 MSc in de bewegingswetenschappen. Nu werkt hij als brandweerman in Antwerpen en geeft verschillende sportopleidingen. Zowel tijdens het sporten als in zijn job gebruikt Pieter ademhaling om energie te maximaliseren en mentale rust te creëren tijdens uitdagende momenten. Zijn ervaring in de jeugdbeweging en Buitengewoon Onderwijs scherpten zijn social skills aan. Hij zal je op een comfortabele manier uit je comfort zone halen.

Breathe & Connect

Hazenstraat 16
2520 Ranst

Ondernemingsnummer

0724.992.450

Telefoon

EMAIL

Login
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0