Dana De Ridder - stilte coach

magic of nature

 
 
14089014_10206855592497008_4131629355393726982_n.jpg

IN STILTE - hoor - je de fluistering van je hart

 
 
 

hoe het begon ..

Van jongs af aan voelde en werd ik bestempeld als ‘ anders ‘. Ik merkte ook telkens het ‘anders ‘ zijn op als negatief en door me zo in bochten te wringen om ‘gewoon ‘ te zijn , ontkende ik mezelf en raakte in de knoei. Dankbaar was ik toen ik Dirk Van Spitaels ontmoette en hij me leerde in mezelf te geloven en te omarmen zoals ik ben. Anders werd positief. Ondanks mijn claustrofobie, nam Dirk en zijn team me mee in een grot. In de grot geraken was mijn doel op zich. Uiteindelijk verbleef ik de hele 3u mee onder de grond, weliswaar met de nodige stress en spiertrillingen, maar ik bleef. Daarna volgde een energie bom waardoor ik de cursus “Magic of nature coach “ en daarna “leiden vanuit je oerkracht - Nomads” volgden. Beide opleidingen bevestigde mijn ‘anders’ , maar nu niet meer als negatief, maar vanuit een kracht en een talent. Ik leerde dat krachtig in stilte aanwezig zijn en zorgen dat jij kalm en rustig een van mijn talenten zijn. Ik neem je graag mee al wandelend voor een gesprek waarbij jij weer tot rust mag komen en jezelf echt kan horen. Als MONC ( magic of nature coach) ben ik overtuigd dat wat jij nodig hebt, reeds diep in je binnenste aanwezig is. Er ontstaat alleen maar een vraag, als het antwoord ergens al aanwezig is. Samen zoeken we uit hoe je het ZELF kan horen en ERVAREN. Dit kan in een 1 op 1 gesprek in natuur naar keuze of op de trajecten van Breathe & Connect Ardennen en / of Noorwegen. Ik ontmoet je graag met warme liefde .

 
“ Alleen met het hart
kun je goed zien, het wezenlijke is
voor de ogen onzichtbaar.”
- Antoine de Saint-Exupéry -
 

stilte coaching

Hoe werkt dit, zul je je afvragen . Natuurlijk ga ik niet de hele tijd stil zijn en jij ook niet. Dat is niet de bedoeling. Door naar de natuur te trekken, onszelf even stil te doen staan weg van de gekende wereld, even tijd voor jouw te maken komt de rust tot bij je. Krachtig sta ik naast je zijde, zodat je niet alleen bent in deze ongekende reis naar je innerlijke wereld, je innerlijke krachten en antwoorden. Je gaat met een lichtere rugzak en meer energie weer naar huis.

Waarom ik in de natuur coach ook bij minder leuk weer ?

Buiten zijn schept nieuwe en open ruimte, wat spreken vergemakkelijkt. Je leert vooral weer te voelen, doorvoelen, ruiken, zien en uit je hoofd te komen waardoor de verbinding met jezelf versterkt wordt. Hier ontdek je ook wat jouw vragen én antwoorden zijn. Waar jij op zoek naar bent en wat jij nodig hebt.

20180506_163516.jpg

prijzen

individuele sessie

Samen doorlopen we waar jij op vastloopt of welke leervragen jij hebt. Deze sessies duren gemiddeld 1,5u - 2u per keer. Vaak is het aangewezen om een 3-tal sessies te doen, dit kan steeds ingekort of verlengd worden naar je behoefte. € 45 / uur

groep / bedrijf sessie

In samenspraak met trajecten bij Breathe & Connect of een traject op maat , maken we voor uw organisatie een prijs op maat.

 

wil je me contacteren ?

je kan me steeds vrijblijvend een mailtje sturen naar

dridderdnatuurcoach@gmail.com of dana@breatheandconnect.be