Ervaringen

 

bewust bewegen

18268320_306624236434494_5499591366942476549_n.jpg

Ludwig Mertens

Het was tof leerrijk sporten en toch ontspannen anders dan ik voordien ging lopen.

petra spoelders

Nog maar in de helft van mijn cursus (privé) maar oh, wat een verrijking, nu al. De cursus wordt zalig al lerend gegeven, blij dat ik met al veel dingetjes 'goed bezig' ben, en oh, zo veel om weer bij te gaan schaven en aan te 'werken' op een aangename mindfulness manier, ... bedankt Dirk

petra.jpg
voeten.jpg

Dana De Ridder

Simpel genietend lopen en veel bijleren op een fijne speelse manier zowel over lopen, jezelf, anderen en mindfulness. Aanradertje!! Bedankt.

PATRICE MEERT

Zeker een aanrader voor start to runners. Voor meer ervaren lopers kan het een verruiming zijn als ze hun loopvisie willen wijzigen. Ik kreeg wat nieuwe visies om mijn weg verder te zetten. Het timmerwerk aan mijn stijl, body, geest... is verre van klaar.

blinddoek.jpg
gertjan.jpg

GERTJAN VERDICKT

Ik ben énorm tevreden van mijn privéles van Dirk. Een cursus van Dirk paste in mijn voorbereiding op mijn vijfde marathon. Zelfs met al mijn kilometers wist Dirk vrij veel tips te geven om mijn prestaties (snel) te verbeteren. Hij gaat terug naar de basics: ademhaling, looptechniek... om te tonen hoe mensen efficiënter en beter kunnen lopen. Ik raad het aan iedereen aan. Bedankt, Dirk!

bert janssens

Door allerlei omstandigheden heb ik al een tijd het gevoel dat mijn ademhaling me hindert in mijn dagelijkse leven. Snel uitgeput en kortademig bij inspanningen, spierpijnen door verzuring van mijn lichaam, .... ik heb er gewoon ontzettend veel last van.

Connect: met jezelf en je omgeving. Ga door tot je lichaam je signalen geeft dat je even moet pauzeren.

Breathe: door professionele begeleiding en ondersteuning krijg je uitleg over hoe het traject te voltooien. Dankzij ademhalingstechnieken leer je hoe je lichaam te kalmeren en te begrijpen. 

Fantastische ervaring!

b&clogo.jpg

BREATHE & CONNECT 

48HOURSUNPLUG

 
48.jpg

ALEXANDER (FOUNDER YOOLS)

Scherpe kerel. Zeker een meerwaarde gezien de andere invalshoek. Ook een duidelijke boodschap die je aan den lijve ervaart: verzorg je lichaam want je geest is een weerspiegeling ervan, en omgekeerd.

STEFAN (CEO @ FIND.ME)

Zeer gedreven en motiverend om naar te luisteren. Was ook fijn om eens buiten te zijn. Tijdens deze wandeling hadden we wat tijd om met de andere deelnemers te praten.

ademgroep.jpg
groepje.jpg

GIJS (TWIKIT)

Dirk heeft mij enorm geïnspireerd. Dit was voor mij een hele nieuwe ervaring. Al vanaf het moment dat hij tijdens de lunch aan tafel zat, had hij mijn aandacht. Tijdens de wandeling heeft hij ons enorm goed geobserveerd. Dit was wat mij betreft buiten categorie. Hij sprak mij aan op mijn gedrag (leiding nemen, leiding bewust doorgeven, niet communiceren met groep etc..) en ook op mijn houding. Zo zag hij aan mijn blik dat ik het niet eens was met iets. Hij inspireerde me ook om altijd te blijven doorzetten. Ook al is dat iets dat ik van nature doe. Doorzetten is voor mij iets anders dan iets tot in detail afwerken. Ik denk dat dit de conclusie was van ons gesprek tijdens de wandeling.