Tevreden Runners

 

ERVARINGEN MET BREATHE & MOVE

Ludwig mertens

Het was tof leerrijk sporten en toch ontspannen anders dan ik voordien ging lopen.

Petra Spoelders

Nog maar in helft van mijn cursus (privé) maar oh, wat een verrijking, nu al, cursus wordt zalig al lerend gegeven, blij dat ik al veel dingetjes 'goed bezig' ben, en oh, zo veel om weer bij te gaan schaven en aan te 'werken' op een aangename mindfulle manier, ... bedankt Dirk

Dana De Ridder

Simpel genietend lopen en veel bijleren op een fijne speelse manier zowel over lopen, jezelf, anderen en mindfull. Aanradertje!! Bedankt.

Patrice Meert

Zeker een aanrader voor start to runners. Voor meer ervaren lopers kan het een verruiming zijn als ze hun loopvisie willen wijzigen. Ik kreeg wat nieuwe visies om mijn weg verder te zetten. Het timmerwerk aan mijn stijl, body, geest... is verre van klaar.

Gertjan Verdickt

Ik ben énorm tevreden van mijn privéles van Dirk. Een cursus van Dirk paste in mijn voorbereiding op mijn vijfde marathon. Zelfs met al mijn kilometers wist Dirk vrij veel tips te geven om mijn prestaties (snel) te verbeteren. Hij gaat terug naar de basics: ademhaling, looptechniek... om te tonen hoe mensen efficiënter en beter kunnen lopen. Ik raad het aan iedereen aan. Bedankt, Dirk!