MEDITATIE

Onze leuze: Iedereen kan het, maar de mindset moet goed zitten. Met de juiste visualisatie en de juiste manier van denken, kan je veel bereiken.  Het is pas wanneer je zegt dat je iets niet kan dat je blokkeert. Bij Breathe & Connect leren we je om jezelf los te koppelen van je zo vertrouwde gedachtestroom en het denken uit te schakelen. En dan kan er veel.

“ Tijdens de Original Mountain Marathon in schotland zat ik er fysiek en mentaal volledig door. Een teammaat en ik zaten in een vallei en konden maar 50 m ver kijken. De wolken hingen heel laag. Ik moest even zitten en denken. Op dat moment valt de mist even weg en zien we op 50 m van ons een kudde edelherten. De voorste ziet ons. En de hele kudde vertrekt, met hem op kop. Hun hoefslagen draven en echoën in dat kleine valeitje. Ze lopen over de kam en zijn weg. Daarna heb ik nog 12 uur gelopen. Wanneer je, al is het maar even losmaakt van jezelf en het moment, dan merk je dat er nog extra is. Dat je toch nog niet alles eruit haalde wat je in je hebt. En hoe meer je jezelf openstelt hoe meer je ziet.” Dirk Van Spitaels

Met de juiste mindset kan alles. We leren je doorgaan en doen je beseffen dat je niet beperkt bent in je doen en in je sport. 

Lees meer over de kracht van meditatie in deze inspirerende artikels.

TOPNEUROLOOG BEWIJST: MEDITATIE WERKT

MEDITEREN IS NIET ZWEVERIG