Back to All Events

Avontuur coachingtraject TROMSO


Een unieke kans voor jullie én voor ons, om onze missie in de wereld te zetten namelijk jullie leren om te gaan met stress in deze stressvolle omgeving. Meer WEERBARE mensen daar gaan WIJ voor!! En we leren het jullie graag op onze aparte manier. Tot binnenkort!!

Back to basic principe. 6 Dagen zijn we op pad. We startten en eindigen de trip met een heerlijk warm bed en overnachting in hostel. De overige dagen zijn we op onszelf aangewezen en verblijven we in een tent in het mooie en ongerepte natuurgebied dat Trømso ons te bieden heeft.

Wij kijken er ontzettend naar uit om met jullie op pad te gaan en te verrijken met onze eigen ervaring en kennis voor een weerbaarder & veerkrachtiger leven.

Earlier Event: May 16
Ardennen Traject
Later Event: September 12
Reconnect with yourself & nature