Polar & Sereen functie

De serene functie staat op elke Polar horloge die wij verkopen.

ONTSPAN JE LICHAAM EN GEEST
Serene™ is een geleide oefening voor diepe ademhaling die je helpt je lichaam en geest te ontspannen en stress de baas te blijven. Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiënte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. De Serene ademhalingsoefening nodigt je uit een moment voor jezelf te nemen om te ontspannen en tot rust te komen.

BEHEERS JE STRESSNIVEAUS
Bewust ademhalen helpt je te ontspannen en de stressrespons van je lichaam te stoppen.
PLUK DE VOORDELEN OP LANGE TERMIJN
Als je de Serene ademhalingsoefening regelmatig doet, kan dit je helpen stress onder controle te houden, de kwaliteit van je slaap te verbeteren en je gevoel van welbevinden te verbeteren.

DE WETENSCHAP
Een bewuste ademhaling heeft aantoonbare voordelen voor de gezondheid. Regelmatige middenrif ademhalingssessies helpen je om je veerkracht te bevorderen en de cumulatieve effecten van stress in je lichaam te verminderen.

HOE WERKT SERENE
Serene begeleidt je bij het langzaam en regelmatig ademen – zes ademhalingen per minuut, dit is de optimale ademfrequentie voor een stress verminderend effect.
Als je langzaam ademt, begint je hartslag zich te synchroniseren met het ritme van je ademhaling en variëren je hartslagintervallen meer.

https://www.breatheandconnect.be/shop/

Delen:

Facebook
LinkedIn

Gerelateerde Berichten

Nieuwe site

Een nieuwe site een nieuw begin, we hebben geprobeerd alles duidelijk te maken en vooral het toevoegen van een Webshop leek ons wenselijk. Wens je een uitstap met je bedrijf of ben je een gepassioneerd sporter we staan klaar voor jou. Kijk ook zeker naar ons meest uitdagend traject “through the valley”. Ook voor brandweerkorpsen

Read More »
Breath & Move

Sporten is gezond

Meditatie, voor velen klinkt het zweverig. Een mooi en vooral gezond lichaam, dàt willen we allemaal, dus trekken we naar de sportschool, gaan we gezonder eten oa biologisch, vegan, superfoods. We vergeten nog iets. Ons brein ! Ook onze hersenen willen sporten. Dit kan met meditatie. Uiteindelijk is meditatie niet onze gedachten laten stopzetten en

Read More »
Breath & Travel

Balans

Wanneer onze emoties ontwricht zijn, de overhand nemen of tegendraads staan op wat ons verstand ons verteld, geraken we uit balans. Onze concentratie verminderd, vaak reageren we of te opgewekt, of te neergeslagen in onze communicatie. Soms geraken we niet meer uit deze neerwaartse spiraal. Breathe & Connect helpt je graag. Balanceren is niet teveel

Read More »
Login
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0