DIRK VAN SPITAELS

Dirk is de drijvende kracht achter Breathe & Connect. En eigenlijk kracht tout court. Wanneer Dirk ergens voor gaat, komt hij aan. Sowieso. Niet omdat hij Superman is. Wel omdat hij perfect weet hoe hij zijn energie moet doseren. En dat een juiste mindset, een goede looptechniek, een gezond lijf en een efficiënte ademhaling hem overal kunnen brengen waar hij maar wil. Adventure Racen en Ultra Lopen gespreid over meerdere dagen en met afstanden van 250km tot 500km? Yes, he can. En het is ook nog eens een charismatisch en inspirerend man. Geïntrigeerd? Terecht. En het goeie nieuws? Dirk geeft je met plezier al zijn geheimen prijs.

B&C Profiel (10).jpg

PHILIPPE LIVENS

Gepassioneerd bomenverzorger Philippe weet niet alleen perfect hoe je de hoogste bomen beklimt, hij is ook een overtuigd loper en helemaal geïntrigeerd door wat een juiste ademhaling met je doet. Tijdens het klimmen, lopen en eigenlijk constant. Hij is de geknipte man om je te begeleiden tijdens een Breathe & Connect traject. Sympathieker, innemender en overtuigder vind je ze niet vaak.

MAARTEN SIMONS

Maarten is een gedreven duiker, grotfan en canyoning expert. Zijn duiken zijn niet meer te tellen en hij reist de hele wereld rond op zoek naar de diepste en avontuurlijkste grotten. Jaloers? Hij behaalde intussen ook een ontelbaar aantal brevetten om iedereen die ook nog maar een greintje van zijn durf en nieuwsgierigheid heeft mee te nemen naar zijn all-time-favorite plek: De onvoorspelbare wateren in een grot. Zijn kennis van touwen, duiken en grotten is ongeëvenaard. En hij deelt z’n kennis en passie graag.

Murielle Bryse.jpg

MURIËLLE BRYSE

Muriëlle is de ademhalingstherapeute van het Breathe & Connect team. Nadat ze zelf een ademhalingstraject volgde, was haar wereld niet meer dezelfde. Een juiste ademhaling zette haar dagelijks -, sportief - en beroepsleven op zijn kop. Ze kreeg haar astmaklachten stilaan klein, ze traint voor de Antwerp Ten Miles en ze maakte van een juiste ademhaling haar beroep. Nieuwsgierig? Mireille staat te popelen om te tonen hoe een andere ademhaling het begin kan zijn van veel, misschien van alles. Je zal versteld staan.

Karel.jpg

KAREL DERAEDT

Karel is gepassioneerd als hij mensen kan laten groeien.  Met meer dan 22 jaar ervaring in het begeleiden van zowel project als operationele teams. Deze rijk gevulde achtergrond gebruikt hij om praktische tools aan te leveren die direct inzetbaar zijn. De laatste jaren is hij zich voornamelijk gaan verdiepen in de soft skills, zijnde personal coaching,  business coaching en leiderschap.  Voor zijn leiderschap heeft hij zijn certificatie behaald bij John Maxwell.

IMG_1022.jpg

Wim Janssens

Wim is een gepassioneerd wandelaar. En dan heeft hij het niet over zondagse uitjes naar het bos. Tochten langs uitdagende landschappen met overnachtingen in tenten die het uiterste van hem vragen. Dat vindt hij het einde. Het mag niet te gemakkelijk zijn en hij moet zichzelf tegenkomen, dan pas wordt het echt leuk. Zijn huwelijksreis? Een trektocht door Alaska. En voor je ongerust wordt, Wim is een professioneel duiker, klimmer en alpinist. Jouw man tijdens een avontuurlijke tocht door de wildernis, dus.